Sposób przygotowania

ciasto na nalesniki: do miski wbijamy jajo, dodajemy mleko, wsypujemy maki sukcesywnie mieszajac na jednolista mase. smazymy na oleju nalesniki. mrozony szpinak roztopic w garnku na malym ogniu. dodac czosnek, sol i pieprz. mozna dodac serek topiony. pieczarki drobno pokroic, podsmazyc. dodac kilka lyzek mleka i maki. zrobic sos dodac maggi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    a to coś zupełnie nowego dla mnie! spróbuję - świetnie się zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jaki typ mąki żytniej?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    wyglada nieziemsko ale ciezko mi sie przekonac do szpinaku...
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super ! Uwielbiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    nie łączyłam jeszcze szpinaku z pieczarkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !