Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Wątrobę kroimy na plastry, obtaczamy w mące, smażymy na rozgrzanym tłuszczu do zarumienienia wyjmujemy


Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    apetyczna ....z chęcią co jakiś czas robię wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wieprz, wieprzowina, wieprzowa....
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !