Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy na 4 długie paluszki i przyprawiamy do smaku. Na każdej porcji układamy plasterek żółtego sera, a następnie owijamy boczkiem. Na patelni rozgrzewamy olej. Paluszki zaczynamy smażyć od strony, na której skończył się boczek, żeby „przykleił się” do paluszka. Smażymy na wolnym ogniu do czasu zarumienienia boczku. Podajemy od razu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pysznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pysznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne danie i świetne zdjęcie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    chetnie bym zjadla takiego palucha.. swietnie sie prezentuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super paluchy
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    coś pysznego
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    coś pysznego!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudownie wygląda i na pewno jest smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardzo fajny przepis i prosty w wykonaniu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !