Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Od kapust pekińskiej odrywamy liście rozcinamy na pół zalewamy wodą solimy i gotujemy tak aby lekko zmiękły . Mięso wrzucamy do miski doprawiamy dobrze solą i pieprzem dodajemy białko i bułkę tartą wyrabiamy gładką zwarta masę .


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    bardzo ciekawe danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo fajny przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika78

    Wyglada przepysznie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny efekt końcowy-podoba mi się i to bardzo!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna pieczen

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !