Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sakiewkowe piersi Zdzisławy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka (ilość wg uznania)
pieczarki 500 gram
cebula 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do obtoczenia

Przepis i sposób przygotowania na: sakiewkowe piersi Zdzisławy

kazda piers lekko nacinamy wzdluz. pieczarki i cebule tarkujemy na malych oczkach solimy i pieprzymy do smaku. potem lekko podsmazamy na masle (pieczarki i cebulE). nastepnie faszerujemy nasze naciete piersi i dokladnie obtaczamy w jajku i bulce tartej smazymy na rumiano. To danie babacia mojego męża podaje przewaznie w niedziele na obiad wiec zycze wszyskim smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 05.05.2012 19:37
fajne;)
Dorian 28.04.2012 08:39
super pyszne
Anio?eczek 25.04.2012 17:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak