Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ciasto francuskie kroimy na kwadraty. W co drugim kwadracie wycinamy kółko (najlepiej kieliszkiem).


Komentarze

  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajna nazwa smakowitych ciastek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie budyniowa...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ekstra:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    pychota :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    niezła nazwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !