Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do garnka wlewamy wodę lekko osoloną i wrzucamy woreczek ryżu. Brązowy ryż należy gotować 30minut. W tym czasie możemy obrać małego, świeżego ogórka, pokroić, lekko osolić, dodać odrobinę pieprzu i wymieszać ze śmietaną.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm wszystko co jest na talerzyku lubię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    smakowity obiadek :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    fajny obiadek:)
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    fajny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    to coś dla mnie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    LoLa

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !