Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka z farszem z orzechów włoskich

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jakja 5
orzechy włoskie 250 gram
majonez
natka pietruszki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajka z farszem z orzechów włoskich

Jajka myjemy następnie wstawiamy i gotujemy na twardo około 5-7 minut. W wolnej chwili siekamy orzechy włoskie w drobną kostkę. Ugotowane jajka obieramy przekrawamy na pół, do osobnej miseczki odkładając delikatnie żółtka do których dodajemy posiekane orzechy, majonez oraz natkę pietruszki doprawiamy solą i pieprzem do smaku wszystko łączymy w jedną masę, którą wypełniamy dołki po żółtkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zdzichu 25.04.2012 10:39
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak