Sposób przygotowania

Kapustę białą kroimy w paseczki ,marchewkę ścieramy i gotujemy z dodatkiem liścia laurowego i kilku ziarenek pieprzu. Po ugotowaniu lekko odcedzamy ,zostawiając trochę wody. Dodajemy kostkę rosołową ,mieszamy,zagotowujemy.
Cebulę siekamy smażymy na maśle i dodajemy do kapusty. Zaciągamy śmietaną 18 procentową i dodajemy koperek zielony świezy posiekany.
Polędwiczkę kroimy w plasterki posypujemy przyprawą do mięs i smażymy z obu stron na maśle .Układamy ja na kapuście .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !