Sposób przygotowania

Łososia oprószamy przyprawą do ryb. Wkładamy do piekarnika i pieczemy ok. 15 min w temperaturze ok 150st.

Składniki na sos:
0,5 szklanki oliwy lub oleju z pestek winogron,
sok z 1 cytryny,
2 ząbki czosnku wyciśniętego przez praskę,
3 łyżki posiekanej natki pietruszki (koperku),
1 łyżka miodu.
Wszystko razem mieszamy. Odstawiamy na 15 minut i polewamy tym rybkę

Dodatkami może być ryż lub kasza.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Apetycznie wygląda ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    zjadłabym z przyjemnością :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !