Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka i białego sera

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

biały ser 0,5 kostki
tuńczyk w sosie własnym 0,5 puszki
cebula 1 szt
majonez 1 łyżka
śmietana 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka i białego sera

Biały ser rozdrabniamy, następnie dodajemy tuńczyka i cebulę (wcześniej posoloną). Później dodajemy majonez, śmietanę i paprykę, jak ktoś lubi można jeszcze dosolić i dodać pieprzu. Wszystko razem mieszamy. Do dekoracji można użyć sałaty i rzodkiewki. SMAACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 27.07.2012 13:23
bardzo lubię
Rafał10 02.05.2012 18:03
uwielbiam pasty :) robię podobną tylko jeszcze jajo dodaję :)
Dorian 25.04.2012 07:46
jakie wiosenne kanapeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak