Sposób przygotowania

Panierka - wymieszaj bułkę tartą z oregano, czosnkiem oraz startym parmezanem.
Obtocz filety z kurczaka w jajku, a nastepnie w przygotowanej panierce i usmaż na rozgrzanej oliwie.
W międzyczasie przygotuj sos. Rozpuść masło i wrzuć szparagi. Smaż przez ok.2 minuty. Nastepnie dodaj pokrojone w wiekszą kostkę pomidory, kapary oraz białe wino i pozostaw na ogniu przez ok. 3 minuty. Dodaj rukolę i wymieszaj.

Podawaj z tłuczonymi ziemniakami.

Polecam!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cris04

    Pyszne.Jeszcze tego nie znałam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale wspaniałe ! Rukola, zioła, parmezan- UWIELBIAM!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zapowiada się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika64

    Mniami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika64

    Dziś to robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    meeega smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !