Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zbójnicka ratatuja

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 2 szt.
cukinia 1/2 szt.
cebula biała 1 szt.
papryka czerwona 1/4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Zbójnicka ratatuja

Kiełbasę kroimy w grubsze plastry .Cukinie kroimy w kostkę podobnie jak cebulkę i paprykę .
Na patelnię wrzucamy najpierw kiełbasę , gdy ta już się podsmaży cukinie i paprykę , a na końcu cebulę .
Podajemy z chrzanem , musztardą i keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 15.11.2012 16:24
smakowite
Andzia1977
Andzia1977 01.05.2012 22:41
fajna nazwa
Andzia1977
Andzia1977 01.05.2012 22:41
fajna nazwa
krokodyl 30.04.2012 10:38
spodziewam się, że jest pyszne :0
gacopierz23 28.04.2012 17:16
fajny ten zbój :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak