Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Z mąki, proszku, żółtek, margaryny Kasi, cukru (3 łyżek) oraz cukru waniliowego zagnieść ciasto. Ciasto podzielić na 2 części. Jedną część rozwałkować i wyłożyć na blaszkę. Drugą część podzielić na mniejsze kawałki i włożyć do zamrażarki. Masło utrzeć z cukrem (3/4 szkl), dodać jajko oraz zmielony ser i budyń. Całość utrzeć i wyłożyć na blachę z ciastem. Brzoskwinie odsączyć z syropu. Kroić na kawałki i układać na masie serowej.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    zawsze mi się podobały ciasta z kisielem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    piękny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutki,mój ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    piekny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    jak nic-pychotka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    uwielbiam sernik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pychaa
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajny, podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    kuszacy oj kuszacy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam ten sernik!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    mniam mniam pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !