Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Gotujemy 0,5l mleka z cukrem. Do reszty mleka wsypujemy proszek budyniowy, mieszamy i wlewamy do gotującego się mleka. Mieszamy aż będzie gęste. Ciasto francuskie tniemy na prostokąty. Na jednej części prostokąta kładziemy 2 łyżki budyniu.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super, zabieram do ulubionych przepisów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny grzebień
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam takie słodkości1
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszności
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajny przepis - do zrobienia...
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mmm mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam fajne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    Bardzo apetycznie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    ekstra:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    ale smakowicie wyglądają :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    wyglądają jak prosto z cukierni:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajna anzwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    śliczne i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe bułeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !