Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kolacja

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sos czosnkowy do smarowania
jajko do panierki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
sól do panierki
Pieprz biały mielony Prymat do panierki
olej do smażenia
pieczarki 8 sztuk
kajzerka 8 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: kolacja

Pieczarki duże obieramy. odcinamy trzony. Przkrajamy na pół. obtaczamy w jajku w którym mamy wybełtane przyprawy, a następnie w bułce tartej. bułki przekrajamy na pół smarujemy sosem czosnkowym, kładziemy usmażone na rozgrzanym tłuszczu pieczarki. . polewamy ketchupem i przykrywamy drugą częścia bułki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 06.08.2012 21:01
trzeba wypróbować
mic 25.04.2012 22:11
o prosze- ja takie lubię
safcia 25.04.2012 08:29
mniam mniam super pomysł na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak