Sposób przygotowania

Truskawki obrać ze szypułek i dokładnie umyć.Umyte zmiksować razem cukrem pudrem i likierem truskawkowym.Zmiksowane przełożyć do małych foremek i zamrozić na około 5 godzin.Przed wyjęciem zamrożonych truskawek przygotować sos waniliowy.Budyń wymieszać w 1/2 szklanki zimnego mleka.Pozostałe mleko zagotować z miąższem z 1/2 laski wanilii.Po zagotowaniu dodać wymieszany budyń.Sos przestudzić.Zamrożone truskawki wyjąć z foremek i polać sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychotka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra deserek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    sama rozkosz dla podniebienia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    na pewno pyszny deser :)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    wygląda przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !