Sposób przygotowania

Śledzie namoczyć w mleku pół godziny, osuszyć i pokroić w paski o szerokości 2 cm. 2cm. Wymoczone wcześniej grzyby ugotować i pokroić wg uznania. Cebulę obrać, pokroić w talarki i smażyć z grzybami do momentu zeszklenia się cebuli. Przełożyć do naczynia, po wystudzeniu dodać śledzie. Doprawić solą, pieprzem i papryką mieloną. Najlepiej smakuje po 2 dniach od przyrządzenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    cos nowego i ciekawego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam przed chwilą i wyszło przepyszne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ojj cieknie ślinka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !