Sposób przygotowania

Oczyszczoną kapustę drobno poszatkować. Boczek drobno pokroić i podsmażyć na jednej łyżce oliwy aż będzie brązowy. Upieczony boczek dać do pokrojonej kapusty razem z tłuszczem. Resztę oleju wymieszać z octem, solą, pieprzem i cukrem. Dodać majonez. Przygotowany sos dodać do kapusty z boczkiem, dokładnie wymieszać i odstaawić na 15 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robie podobną i dodaje jeszcze pieczarki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietne danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    dla mnie super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    przepis bardzo ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !