Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip do mięsa i warzyw

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana 1/2 szkl
jogurt naturalny 1/2 szkl
pomidor
ogórek zielony
Sól czosnkowa jodowana Prymat
ser biały twarogowy 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Dip do mięsa i warzyw

Ogórka obieramy i kroimy na mniejsze kawałki. Do miksera dajemy śmietanę, jogurt, ser oraz pokrojonego ogórka, wszystko razem miksujemy. Pomidora nakrawamy, parzymy, ściągamy skórkę i drobno siekamy. Zmiksowaną masę łączymy z pomidorem i doprawiamy do smaku solą czosnkową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 17.08.2013 23:21
Rewelacyjny dip
Ada-Gaba 12.02.2013 10:55
znakomity
Grazyna0211 29.10.2012 10:47
świetny dodatek
mela25 12.09.2012 08:41
bardzo fajny przepis
ankaryba 10.09.2012 07:59
super!!!
IKrakowianka 06.09.2012 19:38
Rewelacja!
Kate131 11.08.2012 08:18
smaczny
owca441 11.06.2012 17:03
swietny dodatek
Łukasz15 08.06.2012 09:17
extra
mirosława4 29.05.2012 20:03
super
MAR3STA 09.05.2012 19:05
świetny
RenataZ-et 06.05.2012 23:26
super
Wafelek2601 01.05.2012 08:42
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak