Sposób przygotowania

Umyte i osuszone mięso kroimy na 8 części. Każdy kawałek mięsa lekko rozbić tłuczkiem. Cebulę obieramy i kroimy w kółeczka. Musztardą mieszamy z olejem i przyprawą do wierzowiny. Przygotowaną marynatą smarujemy mięso z dwóch stron. Dajemy do garnka i przekładamy cebulką. Odstawiamy do lodówki na 3 godz. Po tym czasie pieczemy na mocno rozgrzanym grillu po 5-7 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię takie ostre mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super, lubię ostre potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też takie lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pysznośći
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    szkoda,ze juz po grilach
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    szkoda że już po sezonie grillowym,zjadłoby się :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne mięsko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    lubię takie mięska z grilla

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !