Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso z piersi kurczaka kroje w paski a następie panieruję w przyprawach: bazylii, oregano, uniwersalnej przyprawie kucharek, soli ziołowej, pieprzu oraz ziołach prowansalskich.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    świetna,smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    aż głodna się zrobiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Też taka robie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo smaczny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomita
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    przepysznie sie prezentuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajny przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !