Sposób przygotowania

Schab b/k kroimy w grubsze plastry i smażymy na margarynie. Mięso podsmażamy obustronnie a następnie, podlewamy wodą przyprawiamy i dusimy pod przykrywką. Od czasu do czasu mięso polewamy wodą. Gdy będzie miękkie dodajemy do niego przyprawę do sosów jasnych oraz doprawiamy wg uznania. Gotowy sos podajemy z ziemniakami i dowolna surówką. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    nie inaczej jak tylko smaczne to!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    piekny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oooo taki obiadek to jest coś :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha mięso !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !