Sposób przygotowania

Galaretki rozpuszczamy we wrzątkach- ja na każdą dałam 350ml wody
Owoce kroimy.
Deser tworzymy warstwowo- czekając z nakładaniem aż poprzednia warstwa zastygnie ;)

PYCHA!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładne ":)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    wysmienite i smaczne to !!!
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    I galaretka zastygła z surowym kiwi?
  • -1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    tą zieloną rozpuściłam tylko w szklance wody, miałam bardzo miękkie kiwi, przy samym owocu była troszkę wodnista, ale poza tym była ok
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mi też z kiwi zastyga... a Twoja jest smakowita na deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    efektowne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    naprawdę kolorowa fjany pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczny deserek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    super deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetny deser.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszniutki deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    na upały idealne!!
  • -1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    tak jak napisałam, przy samym kiwi była lekko wodnista, pozostały "obszar" zastygnięty,
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Słyszałam, ze kiwi można wrzucić do gorącej wody na moment i potem galaretka zastyga z kiwi bez problemu (ale tylko słyszałam) Piękny kolorowy deser! i prosty w wykonaniu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis na deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    efekt jest naprawdę świetny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !