Sposób przygotowania

Kurki należy rozmrozić, następnie przesmażyć z odrobiną cebulki. Dodać śmietankę i podgrzewać do zredukowania śmietany i zagęszczenia sosu. Doprawić solą i pieprzem.
Filet delikatnie rozklepać, doprawić przyprawą do kurczaka, lub tylko solą i pieprzem, obsmażyć po delikatnym oprószeniu mąką, z obu stron.
Filet polać sosem kurkowym.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    z kurkami pyszności:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    coś w moim smaku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pyszny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    janek64

    Smakowitości :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam kurki,na pewno by mi smakowało takie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ten smak leśnych grzybów- coś cudownego. Nie mogę doczekać się sezonu na kurki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !