Sposób przygotowania

Ser rozgniatam widelcem, dodaję sok i otartą skórkę z cytryny, jajka, esencję waniliową i śmietanę, mieszam. Na każdym naleśniku kładę po łyżce masy serowej i składam na kopertę. Na patelni rozgrzewam dwie łyżki masła i smażę naleśniki z obu stron na złoto. Pod koniec smażenia przykrywam patelnię pokrywką. Naleśniki wykładam na talerze, posypuję grubo cukrem i cynamonem, Podaję.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sisi1906

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    PYCHA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !