Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZONA ŁOPATKA !

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 1 KG
Zioła prowansalskie suszone Prymat DO SMAKU
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat DO SMAKU
majeranek DO SMAKU
Pieprz czarny mielony Prymat DO SMAKU
Kucharek przyprawa do potraw DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZONA ŁOPATKA !

ŁOPATKĘ PRZED UPIECZENIEM WKŁADAMY DO MARYNATY I MOCZYMY OKOŁO 2 DNI. GOTOWE MIĘSO WYJMUJEMY POSYPUJEMY WSZYSTKIMI PRZYPRAWAMI WEDŁUG UZNANIA, WKŁĄDAMY DO RĘKAWA I PIECZEMY OD 1 - 1,5 GODZ W ZALEŻNOŚCI OD GRUBOŚCIE MIĘSA. MNIE BARDZO SMAKUJE JESZCZE CIEPŁE MIĘSKO.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 08.06.2013 09:27
uwielbiam pieczoną łopatkę:)
Ada-Gaba 29.08.2012 10:38
znakomte
Motorek 24.08.2012 08:55
pyszna
krokodyl 02.07.2012 15:13
pysznie
kamyk 20.06.2012 21:25
rewelacyjna
koala 24.05.2012 22:58
oj jaka smaczna łopatka !
Wacław 14.05.2012 10:50
pyszniutkie mięsko !
reniatka 09.05.2012 14:48
najlepsze takie damowe mieska
olkaaa 06.05.2012 13:58
lubię
Katarzyna59 30.04.2012 16:00
rewelacja
max1980 26.04.2012 21:27
mniam mniam
Renata16 24.04.2012 14:41
mniamuśne mięsko:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak