Sposób przygotowania

ŁOPATKĘ PRZED UPIECZENIEM WKŁADAMY DO MARYNATY I MOCZYMY OKOŁO 2 DNI. GOTOWE MIĘSO WYJMUJEMY POSYPUJEMY WSZYSTKIMI PRZYPRAWAMI WEDŁUG UZNANIA, WKŁĄDAMY DO RĘKAWA I PIECZEMY OD 1 - 1,5 GODZ W ZALEŻNOŚCI OD GRUBOŚCIE MIĘSA. MNIE BARDZO SMAKUJE JESZCZE CIEPŁE MIĘSKO.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    mniamuśne mięsko:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    mniam mniam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    najlepsze takie damowe mieska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie mięsko !
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    oj jaka smaczna łopatka !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomte
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam pieczoną łopatkę:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !