Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Płaty lasagne przygotować w/g zaleceń producenta.Szpinak oczyścić i umyć .Wrzucić na moment do wrzątku, odcedzić,przelać zimną wodą i pokroić, a następnie przesmażyć na maśle.
Dodać przeciśnięty czosnek, doprawić do smaku i dodać ser pokrojony w kostkę.
Naczynie do zapiekania posmarować masłem,a następnie wlać kilka łyżek beszamelu.
Następnie układać dowolnie warstwami wszystkie składniki.
Każdą warstwę polewać porcją sosu beszamelowego i posypać tartym parmezanem.
Ostatnią warstwę zalać sosem .


Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam szpinak, uwielbiam lasagne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !