Sposób przygotowania

Podsmaż mięso mielone z indyka.
Przygotuj dressing - wyciśnij sok z 2 limonek i wymieszaj z łyżeczką miodu i oliwą z oliwek.
Wymieszaj mięso mielone z połową dressingu.
Przygotuj salsę - w małej miseczce wymieszaj pokrojone w kostkę awokado, pomidory,kukurydzę oraz cebulę. Wymieszaj z drugą połową dressingu.
Wrzuć mięso do salsy i dokładnie wymieszaj.
Włóż tak przygotowane nadzienie do tacos.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super wygląda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajne danie :-) jadłam to tylko raz i to już tak dawno że nie pamiętam smaku :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię tacos :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !