Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Margarynę rozpuszczamy, dodajemy zimne mleko. Białka ubijamy ze szczyptą soli. Dodajemy cukier waniliowy lub ziarenka wydrążone z laski wanilii oraz zwykły cukier. Miksujemy na sztywno.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pysznie wyglada twoja babka :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też jestem pod wrażeniem,warto wykorzystać Twój przepis.
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    śliczna babeczka
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    przepiękna :)
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Często zostają białka i wtedy ten przepis jak znalazł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ale kusisz. Piękna babeczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szkoda, że wypieki nie są moją domeną
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jak cudnie ozdobiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !