Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kaszę gotujemy do miękkości zgodnie z przepisem na opakowaniu. Hartujemy, odcedzamy. Pierś z indyka kroimy w niewielką kostkę lub paski i przesmażamy na rozgrzanym oleju rzepakowym. Doprawiamy solą, pieprzem i chili, studzimy, a na tej samej patelni przez 3-4 minuty podsmażamy mieszankę kiełków. Suszone pomidory kroimy w cienkie paski, dodajemy do kaszy


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    fajnie wygląda :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Mi by na pewno smakowała :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super :-)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo apetycznie się zapowiada.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    do gryczanej ciężko mi jest się przekonać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !