Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Szpinak rozmrażamy. Kaszę gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie, odcedzamy. Pieczarki obieramy ze skórki, kroimy wzdłuż na 3 części, a następnie na cienkie talarki. Obraną cebulę siekamy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy cebulę. Po 2-3 minutach dodajemy pokrojone pieczarki i smażymy na wolnym ogniu do czasu aż niemal cały sok odparuje, doprawiamy solą i pieprzem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pyszniutka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    podoba mi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    ekstra :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pięknie wyglada i smaczne skladniki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Chyba wproszę się na kawałek.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ostatniego zdjęcia nie widać jak się przewija te duże
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pacpaw, to już nie moja wina :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !