Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Piersi z kurczaka kroimy w kosteczkę. Posypujemy solą lnianą, ziołami prowansalskimi oraz przyprawą do gyrosa. Mieszamy i odstawiamy na godzinkę do lodówki.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pierwsze słyszę o soli lnianej :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    bardzo apetyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @sylwia więcej w temacie soli lnianej przeczytasz tutaj http://www.doradcasmaku.pl/przepis/208578/sol-lniana.html
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Oj tak, poproszę trochę. Uwielbiam gyros.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Moje również.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    K&J

    takielubimy z Jacolem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !