Sposób przygotowania

Makaron z zupek pokruszyć, wsypać do miski. Kukurydzę odsączyć z zalewy, pomidora sparzyć i obrać ze skórki. Warzywa pokroić w kosteczkę. Dodać do makaronu, wsypać zawartość przypraw z zupek, dodać majonez, dokładnie wymieszać. Schłodzić w lodówce minimum 3 godziny. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    pięknie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    pięknie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    pięknie podane
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    takiej wersji nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Polecam bardzo smaczna :) synuś się nią zajada :)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    zawsze dodawałam szynkę konserwową, spróbuję bez niej się obejść tak jak propunujesz
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    wygląda zachęcająco:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super wygląda:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha, lubię taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pyszna robię podobna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !