Sposób przygotowania

Szpinak przebrać, umyć, usunąć twarde ogonki.
Zmiksować z 2 szkl. rosołu.
Całość przelać do pozostałego rosołu, dodać obrane ziemniaki (w całości) oraz ryż.
Gotować 20-25 minut, aż ryż i ziemniaki będą miękkie.
Ziemniaki zmiksować z niewielką ilością wywaru i wlać ponownie do zupy.
Doprawić do smaku i podawać z jajkiem na twardo oraz jogurtem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Świetny kremik, jeszcze takiego nie jadłam, a jestem miłośniczką kremików :)
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    musi być smaczna, i jak pięknie udekorowana !
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wiosenna-zielona bardzo...nie jadłam takiej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    wspaniały

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !