Sposób przygotowania

Margarynę stopić z cukrem oraz 1/4 szkl. wody. Dodać żółtka, szczyptę soli oraz mąkę z proszkiem. Dodać 3 krople olejku waniliowego. Na koniec dodać ubite białka oraz suszoną żurawinę. Ciastem napełnić foremki na muffinki. W środek każdej muffinki nałożyć łyżeczkę domowej żurawiny. Piec ok. 25 min w temp. 180st. Przestudzić. Śmietankę ubić z fixem oraz cukrem pudrem. Za pomocą szprycy udekorować muffinki. Na każdej ułożyć 1 owoc żurawiny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata B

    wyglądają bardzo apetycznie:)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zoldiar

    mniam mnaim...
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    jakie piękne- ja właśnie piekę swoje pierwsze w życiu muffinki, jestem ciekawa jak mi wyjdą :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ślicznie udekorowane muffinki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wow wspaniałe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Piękne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    cuda...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    palce lizać ;)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo apetycznie się prezentują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają przepysznie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !