Sposób przygotowania

Mięso pokroić na kotlety, rozbić. Z obu stron oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i następnie w bułce tartej. Szynkę pokroić w drobną kosteczkę, dodać starty ser, żółtka oraz śmietanę, doprawić solą i pieprzem. Masę wyłożyć na jedną stronę kotletów, lekko docisnąć i obtoczyć ponownie w bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Jak po wrocławsku to koniecznie zrobimy !! Syty i smaczny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    pysznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczny kotlecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !