Sposób przygotowania

nie ma chyba nic łatwiejszego...Bób dokładnie opukać, oberwać wyrostki przy ziarnach (nie wiem jak to się nazywa...), zalać wrzącą woda i gotować ok. 6-10 min., odcedzić, oprószyć solą. Bułkę zrumienić na suchej patelni, dodać masło, wymieszać, i polać bób. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Z tartą bułką nie jadłam.Pysznie wygląda!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    w takiej wersji tez go nie jadłam zawsze sam tylko z masłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam bób, ale w taki sposób przygotowanego to jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    kocham bób
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !