Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

mięso zmielić, dodać namoczoną, dobrze odciśniętą bułkę, jajko i przyprawić solą i pieprzem-dobrze wyrobić. Uformować kuleczki o średnicy 2-3 cm.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na tzw. czarną godzine jak znalazł...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    lub na biwak :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajny pomysł ale jak długo można je przechowywać w lodówce?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    rezerwowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny pomysł:)
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie ,można wygodnie przynieść ze spiżarni i danie gotowe.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !