Sposób przygotowania

Zupa polowaca , to oczywiście zupa robiona w poniedziałek ze wszystkiego co mi się uda upolować w lodówce , czyli pozostałości po niedzieli
makaron nitki
papryki w różnych kolorach po kawałku
kapusta pekińska
2 ogórki kiszone
pomidor
2 marchewki starte na grubej tarce
gruby plaster mojego ulubionego pleśniaka Castello
można dodać również kawałek szynki pokrojonej na drobno
2 łyżki mąki

Wszystko pokroić na drobno , zalać rosołem niedzielnym lub bulionem , dodać Castello , a gdy się rozpuścić dodać dwie łyżki mąki aby zagęścić .
Doprawić do smaku

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !