Sposób przygotowania

Skrzydełka zalewamy wodą, dodajemy 2 kostki bulionowe, vegetę do smaku.Gotujemy.Dolewamy koncentrat pomidorowy, mieszamy.Gotujemy 5-10 minut. Na sam koniec śmietanę mieszamy z mąką i wrzucamy do wywaru. Gotujemy do rozpuszczenia się dokładnie składników. Osobno gotujemy makaron nitki wg przepisu na opakowaniu. Zupę podajemy na gorąco z makaronem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    w niedzielę u mnie zawsze jest rosół :-) ale na inny dzień tygodnia jest idealna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię tą zupę i ten rodzaj makaronu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !