Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe lizaki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

POSYPKA
patyczki szszłykowe
czekolada 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: domowe lizaki

Patyczki do szaszłyków przecinamy na pół i układamy na foli aluminiowej w odstępie ok 5 cm . w kapieli wodnej rozpuszczamy czekoladę. Gdy jest rozpuszczona nakładamy łyżką czekoladę na patyczki . Posypujemy posypką. Jak ostygną wstawiamy do lodówki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 21.06.2015 23:18
ciekawe lizaki
kasiaw 08.08.2012 15:31
super pomysł moim dzieciom na pewno się spodobają i posmakują
GOSIA18 23.04.2012 14:24
muszę takie zrobic dzieciaki napewno się ucieszą, super
Katarzyna54 23.04.2012 09:13
super
reniatka 23.04.2012 09:10
super
EWI 23.04.2012 09:01
fajne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak