Sposób przygotowania

Białą kiełbasę ugotować. Gdy przestygnie ponacinać w poprzek i w nacięcia wsadzić plasterki sera żółtego. Blaszkę wysmarować masłem, położyć kiełbasę i piec do zrumienienia. Podawać z ćwikłą.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !