Sposób przygotowania

Ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę dodajemy do mięsa, dwa żółtka i resztę składników razem mieszamy, ( najlepiej ręką). Przekładamy w ładne naczynie, wyrównujemy, robimy na środku dołek , wlewamy trzecie żółtko i ozdabiamy ogórkiem.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm fajny pomysł;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ładny
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Uwielbiam tatara :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dawno nie jadałem tatara,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !