Sposób przygotowania

schłodzoną śmietanę wlać do rondelka wsypać obie kawy i zagotować cały czas mieszając aby kawa się rozpuściła jak się zagotuje chwilkę jeszcze pogotować na małym ogniu ok.1-2min.wystudzić śmietanę i wstawić do lodówki najlepiej na noc następnego dnia schłodzoną ubić z dodatkiem śnieżki i gotową masą przekładać biszkopt.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wygląda smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !