Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Podstawową rzeczą jest forma duża na baranka, najlepiej wybrać na wpół otwartą bo nawet jak w otwartym miejscu powstaną nierówności to spokojnie można wszystko wyregulować nożem.Pieczemy biszkopt z 4 jajek ,


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetnie wyglądaja;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    ekstra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    fantastyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    sliczny baranek
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    brawo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Urocze baranki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    matesko

    piękne te baranki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    koniecznie muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    śliczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !