Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

kiszone ogórki (najlepiej jak są twarde) kroimy w kosteczkę, to samo robimy z główką średniej wielkości cebuli.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie dobre do mięska zimnego...
  • 3
    original
    Opublikowano

    emylka86

    a ja polecam np. do mielonych : )
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    do tatara chyba też można użyc:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    emylka86

    a nie wiem Iza, ja nie jadam tatara : )
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    ciekawy pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    emylka86

    i uwaga na kupne ogórki kiszone często są aż za słone! najlepsze każdemu smakujące domowej roboty : )
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !