Sposób przygotowania

Kaszę wsypać do pół szklanki wrzącej wody, zamieszać z łyżką masła i ugotować do miękkości na wolnym ogniu. Gdy rozklei się, połączyć z gorącym mlekiem i osolić do smaku. Zupę rozlaną na talerze posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smak dzieciństwa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pożywna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pożywna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A ja tak jeszcze nie jadłam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    interesujące,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię kaszę na mleku
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zupa mleczna z natką pietruszki to dla mnie duże zaskoczenie i nowość.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna kolacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna kaszaneczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !