Sposób przygotowania

Warzywa: ziemniaki, pieczarki, pomidory pokroić w plastry paprykę w paski i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Polać jogurtem naturalnym z czosnkiem (wyciśniętym przez praskę). Można posypać solą, pieprzem a także ziołami: bazylią czy oregano. Zapiec.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zoldiar

    brzmi smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    lubię takie :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ciekawy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmm fajna!!!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Smaczniutka ! W stylu mojego taty i mojego dzieciństwa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !